Monteur assemblage

Wij zijn per direct op zoek naar ervaren monteurs voor de assemblage van onze producten.

* Deze functie is op projectbasis en dus van tijdelijke aard

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Sinds 1951 staat dit merk bekend om hoge kwaliteit en een perfect maaibeeld. Roberine is daarmee hét merk voor alle professionals in de groene sector, die gespecialiseerd zijn in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen

Roberine is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als ConverHerder, en Votex. Dutch Power Company maakt deel uit van Alamo Group Inc. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar:

Monteur assemblage

De functie:

In deze functie ben jij een belangrijke spil binnen de organisatie en het productieproces van de toonaangevende Roberine machines. Je neemt enkel genoegen met de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

  • Verantwoordelijk voor de assemblage van machines
  • Testen en afstellen van nieuwe machines

 Het profiel:

  • MTS niveau 3-4 WTB
  • Kennis van hydrauliek is een pré

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf binnen het geschetste profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com.

Solliciteer hier

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Roberine vervangt de R3 en F3 klepel- en kooimaaiers

De vernieuwde 302-serie is vanaf nu beschikbaar! 

 

Roberine Bosch RexRoth

Lees hier meer over onze samenwerking met Bosch RexRoth!