Dealer login

Login Roberinenet 


Roberinenet is een afgeschermd gedeelte op de website van Roberine. Op deze site vindt u de laatste commerciële en technische informatie met betrekking tot onze machines, onderdelen, procedures en ons bedrijf.

Voor Roberinenet hebt u een inlognaam en een wachtwoord nodig. Als u nog geen inlog heeft kunnen wij deze aanmaken. Hiervoor dient u een email te sturen waarin u ons de volgende gegevens noemt:

  • Voornaam en achternaam
  • Emailadres
  • Uw functie

Vervolgens willen wij graag weten tot welke informatie u toegang wilt. Voor Roberinenet kunt u inlog krijgen voor de volgende groepen:

  • Verkoop & Marketing
  • Service, Onderdelen & Garantie
  • Demonstratie machines

Na acceptatie zullen wij de rechten toekennen. Volg ons ook op social media. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties. 

Vraag toegang aan

Ga direct naar Roberinenet.com

Maaien op het hoogste niveau

Waarom Roberine?

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Sinds 1951 staat dit merk bekend om hoge kwaliteit en een perfect maaibeeld. En dat geldt vandaag de dag misschien nog wel meer dan in het verleden. Roberine biedt niet alleen een perfect maaibeeld, maar ook een aantrekkelijk kostenplaatje. Roberine is daarmee hét merk voor alle professionals in de groene sector, die gespecialiseerd zijn in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen.

Meer over Roberine


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek