Over Ons

Gebouwd om te presteren

De Roberine kooi- en klepelmaaiers zijn ontwikkeld voor en door professionals. Ervaren ingenieurs tekenden het ontwerp, gedreven vakmensen zorgen voor de hoogste kwaliteit als het om constructie en aandrijving gaat. Voor de vormgeving werd een toonaangevend designbureau ingeschakeld. Door deze gedrevenheid en professionaliteit is Roberine de standaard in de markt met de Roberine F3 klepelmaaier en de Roberine R3 kooimaaier.

Het uitgangspunt bij het ontwerp was om een machine te ontwikkelen die elke andere maaier zou overtreffen. Roberine moest de nieuwe norm worden op elk gebied. Van betrouwbaarheid tot duurzaamheid. Van ergonomie tot onderhoud. Van prestaties tot kosten per vierkante meter. En dat is gelukt. Elke Roberine is gebouwd om in elk opzicht het beste te presteren. 

Om een wereldproduct in de markt te zetten is meer nodig dan een goed ontwerp, tijdloos design en een betrouwbaar product. Roberine wordt verkocht door een streng geselecteerde groep dealers in Europa. Professionals die geloven in het merk en in onze producten. 

Alamo