Voorwaarden

Algemene inkoop- en (onder)aannemingsvoorwaarden van Alamo Group The Netherlands Giessen B.V. te Giessen gedeponeerd ter bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken 18055792. © Alamo Group The Netherlands Giessen B.V. 

Algemene voorwaarden uitgegeven door Koninklijke Metaalunie (ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2019. Uitgave van Koninklijke Metaalunie, Postbus 2600, 3430 GA Nieuwegein. © Koninklijke Metaalunie

De specialist in machines

Klepelmaaiers

Kooimaaiers

Maaien op het hoogste niveau

Waarom Roberine?

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Sinds 1951 staat dit merk bekend om hoge kwaliteit en een perfect maaibeeld. En dat geldt vandaag de dag misschien nog wel meer dan in het verleden. Roberine biedt niet alleen een perfect maaibeeld, maar ook een aantrekkelijk kostenplaatje. Roberine is daarmee hét merk voor alle professionals in de groene sector, die gespecialiseerd zijn in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen.

Meer over Roberine


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek