Service

Wij staan voor u klaar met raad en daad 
 
 

Wanneer u een machine van Roberine aanschaft, dan geniet u van talloze voordelen. Ook na de aankoop blijft u profiteren. We hebben een wereldwijd dealernetwerk en delen met hun al onze kennis en ervaring om u beter te kunnen helpen met de aftersales.  

Ook bij onverwachte situaties kunt u altijd rekenen op de servicemonteurs van uw Roberine dealer of een van de specialisten van Roberine Reparatie, onderhoud of onderdelen onze experts kunnen u ongeacht het bouwjaar altijd helpen. 

Neem contact met ons op

De originele onderdelen van Roberine

Een machine bestaat uit talloze onderdelen en pas wanneer alles klopt kunt u spreken van perfectie. Het is de optelsom van factoren die zorgt voor het grote verschil. Die perfectie kunt u van een Roberine machine verwachten. Over elk detail is nagedacht en daardoor kunt u vertrouwen op een machine die door en door betrouwbaar is. Dezelfde betrouwbaarheid kunt u verwachten van onze werktuigen en onze onderdelen. 

Houdt daarom u machine in topconditie met de kwaliteitsonderdelen van Roberine. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om maximaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden en minimaliseren de kans op uitval. Houd uw machine in optimale conditie en bestel originele Roberine onderdelen bij uw Roberine dealer.

Bestel hier uw onderdelen

Financial lease

Als u kiest voor financial lease, spreidt u de aanschafkosten en wordt u de eigenaar van de machine. De maandelijkse kosten zijn exact bekend en u betaald een vaste rente over de vastgestelde periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 36 of 48 maanden. Voor één scherp maandbedrag kunt u zich focussen op wat er echt toe doet, namelijk ondernemen! Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

 
 
 

De specialist in machines

Klepelmaaiers

Kooimaaiers

Maaien op het hoogste niveau

Waarom Roberine?

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Sinds 1951 staat dit merk bekend om hoge kwaliteit en een perfect maaibeeld. En dat geldt vandaag de dag misschien nog wel meer dan in het verleden. Roberine biedt niet alleen een perfect maaibeeld, maar ook een aantrekkelijk kostenplaatje. Roberine is daarmee hét merk voor alle professionals in de groene sector, die gespecialiseerd zijn in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen.

Meer over Roberine


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek